Over ons

Waar onze blog over gaat

Wij zijn een groep mensen met erectiestoornissen in Nederland. We willen onze ervaringen, tips en trucs delen en elkaar ondersteunen in onze reis om deze aandoening te overwinnen. We hopen dat deze blog anderen kan helpen die leven met ED in Nederland en de rest van de wereld.

Erectiestoornissen (ED) is een veelvoorkomend probleem dat ongeveer 40 procent van de mannen boven de 40 treft. Het kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder problemen met de bloedstroom, hartaandoeningen, diabetes en obesitas. Er zijn veel behandelingen beschikbaar voor ED, waaronder medicijnen en operaties. Als u ED ervaart, is het belangrijk om met uw arts te praten over de oorzaak en welke opties voor u beschikbaar zijn.

Kortom, als u een erectiestoornis ervaart, zijn er veel dingen die u kunt doen om uw situatie te verbeteren. Er zijn veel verschillende soorten behandelingen beschikbaar en het is belangrijk om degene te vinden die het beste bij u past. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, overweeg dan om met uw arts te praten of op zoek te gaan naar een professioneel behandelprogramma. Houd er ten slotte rekening mee dat erectiestoornissen, zelfs met de beste behandeling, misschien nooit helemaal verdwijnen.